Antivirus & beveiliging

STB computer service hecht grote waarde aan de veiligheid van uw computer en laptop.

Beveiligingssoftware is net als de voordeur van uw woonhuis. Als u deze niet op slot doet loopt u het risico slachtoffer te worden van een inbraak. In sloten zijn diverse soorten kwaliteit te verkrijgen. Met beveiligingssoftware is dit niet anders. Door onze ervaring met diverse programma’s en de goede testresultaten zijn we de samenwerking aangegaan met ESET.

ESET Internet Security is een alles-in-één beveiligingsprogramma met antivirus, antimalware, antispam, anti-diefstal, firewall, ouderlijk toezicht en anti-phishing.

  • Gebruikmakend van de geavanceerde NOD32 technologie, verwijdert ESET Internet Security alle soorten internetbedreigingen waaronder virussen, rootkits, wormen en spyware.
  • Cloud-powered scannen levert een hoger niveau van bescherming, het versnellen van de scans zorgt ervoor dat uw systeem op zijn best draait.
  • Bescherm uw laptop in het geval dat deze verloren of gestolen is en vergroot de kans om hem terug te vinden.
  • Stop hackers die misbruik maken van uw wachtwoorden en bankgegevens. Blijf onzichtbaar voor andere gebruikers in openbare Wi-Fi netwerken en beschermd tegen het kopiëren van uw gegevens op onbevoegde USB-apparaten.
  • Ouderlijk toezicht geeft u de middelen om kinderen alleen de goede kant van het internet te kunnen laten ervaren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat zij worden blootgesteld aan schadelijke of schokkende beelden en inhoud. U kunt meer dan 20 website categorieën blokkeren en deze uitbreiden met specifieke webadressen indien nodig.

Stop hackers die misbruik maken van uw wachtwoorden en bankgegevens. Blijf onzichtbaar voor andere gebruikers in openbare Wi-Fi netwerken en beschermd tegen het kopiëren van uw gegevens op onbevoegde USB-apparaten.

ESET NOD32 antivirus is een snel en krachtig antivirusprogramma met antivirus, antimalware, gamer-modus, anti-phising en cloud-aangedreven scannen.

  • Dankzij bewezen detectietechnologie kunt u veilig gebruik maken van allerhande on en offline activiteiten. Het verwijdert alle soorten bedreigingen, zoals virussen, rootkits, wormen, spyware en phishing-aanvallen. Cloud-powered scannen levert een hoger niveau van bescherming, het versnelt ook uw scan en zorgt ervoor dat uw computer op zijn best draait. Alle verwijderbare media zoals USB-sticks, cd’s en dvd’s worden gescand bij het inbrengen van offline malware.
  • Laat meer processorkracht over aan programma’s die u dagelijks gebruikt. De oplossing laat u namelijk spelen, werken en surfen op het internet zonder vertragingen. Blijf aangesloten en blijf langer online met de batterij besparende modus en daarbij kunt u gamen zonder storende pop-ups.

Beschermt u tegen pogingen om gevoelige informatie zoals gebruikersnamen, wachtwoorden of bank-en creditcardgegevens door valse websites te detecteren.