Even voorstellen

showroom kleinSTB computer service is 15 januari 2001 gestart op de bekende zolder kamer door Stephan Bargeman (eigenaar) na 10 jaar hard werken is inmiddels de zaak uitgegroeid en runt hij al weer jaren samen met zijn compagnon Peter Koolen een compleet nieuwe shop die op 6-11-2015 de deuren heeft geopend. 

Na 8 jaar gevestigd te zijn geweest in een kantoor van 50m2 hebben we nu een compleet nieuwe shop van 160 m2 gevestigd op het Raadhuisplein 1B in meerkerk (hartje centrum)

STB computer service heeft al 15 jaar specialistische ervaring en houdt zich bezig met netwerk- en systeembeheer bij het MKB, in het onderwijs, andere jeugdorganisaties en bij particulieren. Naast het leveren van diverse hardware en software bieden wij diverse diensten om u een oplossing te bieden voor uw computerproblemen. Of het nu gaat om priv├ęgebruik of voor een uitgebreid professioneel computernetwerk.

Vanaf 6-11-2015 zal STB shop de nieuwe locatie zijn voor particulier en zakelijk in een winkel die veel meer biedt dan alleen pc's en tablets want alles op gebied van telefonie, mobiel, Tv's, kantoorartikelen, ledverlichting, klein huishoudelijk en ga zo maar door.

Ook voor uw zakelijke internet- en telefoonverbinding en mobiele telefoonabonnementen kunt u bij STB shop terecht.

Voor al onze producten en diensten geldt dat kwaliteit voorop staat. De aanschaf van een computer of netwerk is een investering, daarom is het van belang goed geadviseerd te worden over kwaliteitsproducten. Wat u ook zoekt of wenst, iedere klant mag van ons een gedegen advies verwachten. Samen bekijken wij uw wensen en komen zo tot een passende oplossing.

Dankzij de mond-tot-mond reclame door onze klanten zijn we gegroeid tot waar we nu staan. We hopen u binnenkort ook tot klant te mogen verwelkomen.