Inkt & toner

yanecinktlogoYanec inkt & toner betekent méér waar voor uw geld! Méér milliliters per cartridge, hogere paginaopbrengst, uitbundige kleurresultaten en bovendien stukken goedkoper.

inkt

Daarnaast betekent de aanschaf van een Yanec cartridge of toner dat het milieu gespaard wordt; in de meeste gevallen is het immers een hergebruikt product. In alle opzichten is Yanec het beste alternatief voor iedere printer.

Alle voordelen van Yanec inkt & toner op een rij

  • Méér milliliters, méér capaciteit dan het origineel
  • 100% inktkwaliteit, kleurecht en identiek aan het origineel
  • Eén van de laagstgeprijsde assortimenten
  • Cartridges en toners voor HP, Canon, Epson, Brother, Dell en Lexmark
  • Uitgebreid assortiment, bedient 90% van de printermarkt
  • Milieuvriendelijk: minder koolstofemissie, minder vast afval en minder giftige vervuiling

Yanec inkt & toner is inmiddels een behoorlijke tijd op de markt en het foutpercentage is bijzonder laag. Bij een normaal gebruik en een goed geïnstalleerde Yanec cartridge is er geen enkele reden om bang te zijn voor een beschadiging of defect aan de printer. Lekkage van inkt is in het geheel niet ter sprake bij revised en remanufactured cartridges. Lekkage komt vaak voor na het zelfstandig navullen.

Ondanks afschrikwekkende garantiedisclaimers van printerfabrikanten is het geen enkel probleem om Yanec cartridges te gebruiken tijdens de garantieperiode van de printer.

Naast de voordelige inkt & toner van Yanec kunnen we natuurlijk ook de originele inkt & toner van de diverse merken leveren.